logo
nav_cine
nav_prod
nav_port
nav_con
climatizare, ventilatie, incalzire
Ventilatie

Ventilatoare domestice pentru baie

ventilator Decor

Decor

Ventilatoare axiale extraplate, clapeta antiretur incorporata, lampa pilot de functionare, motor 230V-50Hz, IP44, clasa II, cu releu de protectie termica, functionare la temperaturi de maxim 40°C. In functie de versiune, ventilatoarele mai pot avea ca accesorii timer, detector de prezenta si/sau functie de noapte.

ventilator EB

EB

Ventilatoare centrifugale, cu debite de pana la 225 m3/h in evacuare libera, clapeta antiretur incorporata, lampa pilot de functionare, motor 230V-50Hz, IPX4, clasa II. Special proiectate pentru instalatiile unde trebuie recuperate pierderile de presiune. In functie de versiune, ventilatoarele din gama EB mai pot avea ca accesorii timer si/sau hidrostat.

ventilator EBB-N

EBB-N

Ventilatoare centrifugale, cu debite de pana la 270 m3/h in evacuare libera, clapeta antiretur incorporata, filtre metalice, motor 230V-50Hz cu 2 viteze, IP44, clasa II. Special proiectate pentru instalatii unde trebuie recuperate pierderile de presiune. In functie de versiune, ventilatoarele pot avea ca accesorii timer si/sau hidrostat.

ventilator EDM

EDM

Ventilatoare axiale cu lampa pilot de functionare, motor 230V-50Hz, IP44, clasa II, cu releu de protectie termica, functionare la temperaturi de maxim 40°C. In functie de versiune, ventilatoarele din seria EDM mai pot avea ca accesorii grila automata, celula fotoelectrica, hidrostat reglabil, timer, lant pornit-oprit si/sau adaptare pentru sticla.

ventilator Silent

Silent

Ventilatoare axiale cu nivel redus de zgomot, clapeta antiretur incorporata, lampa pilot de functionare, motor 230V-50Hz, cu lagare cu bile, montat pe silent-blocks, IP 45, clasa II, cu releu de protectie termica, functionare la temperaturi de pana la 40°C. In functie de versiune, ventilatoarele mai pot avea ca accesorii timer, detector de prezenta si/sau senzor de umiditate.

• Tubulatura Lindab
• Grile Lindab
• Ventilatoare Soler & Palau
• Solutii complete in instalatii de incalzire si racire Rehau
• Terminale cu apa racita - Ventiloconvectoare
• Unitati climatizare de acoperis - Rooftop
• Unitati de climatizare de inalta precizie
• Racitoare de lichid - Chiller
Turbina auto